Din zoneterapeut, øreakupunktør og fysiurgiske massør i Svendborg og på Sydfyn

Din zoneterapeut, øreakupunktør og fysiurgiske massør
i Svendborg og på Sydfyn

ZoneterapiFysiurgisk massageGraviditetsmassageØreakupunkturHoldningskorrektionMT-behandlingKombinationsbehandlingKommer snart: Skadesbehandling

Indehaver og behandler: Bibiana Gade

Åbningstider

Mandag: 08:00 – 10:30

Tirsdag: 08:00 – 18:00

Fredag: 08:00 – 15:00

Indehaver og behandler: Bibiana Gade

Behandlinger hos Kropsstudiet

Kropsstudiet har en bred vifte af gode og helbredsfremmende behandlinger

Udvalgte priser

Zoneterapi

kr.52500

Fysiurgisk massage

kr.33000

Øreakupunktur

kr.330/440

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.

Med Bibianas all-round uddannelse, og hendes almindelige sunde fornuft,
er Kropsstudiet det naturlige valg

Ud over massage, zoneterapi og øreakupunktur tilbyder Kropsstudiet i Svendborg også holdningskorrektion og MT-behandling, som du kan læse mere om på siden, der beskriver massage.

Kropsstudiet tilbyder selvfølgelig også salg af gavekort til rigtig mange anledninger. Specielt massage er et godt gavetip, hvis du vil forkæle én, som du synes trænger til at blive forkælet med massage i topklasse.

Som zoneterapeut, øreakupunktør og massør er Bibiana Gade blevet kendt som en meget kompetent behandler, som gerne vil have at klienterne både har det godt på klinikken, og også har det godt efter.

Et gavekort til zoneterapi, massage og øreakupunktur kan både købes på klinikken i Svendborg, samt ved køb i Kropsstudiets webshop, hvor du kan få gavekortet til massage, zoneterapi og øreakupunktur sendt pr. email.