Zoneterapeut, øreakupunktør & fysiurgisk massør Bibiana Gade

Kropsstudiets indehaver – Bibiana Gade – startede som fysiurgisk massør i 2008.

Det startede selvfølgelig i det små, og Kropsstudiet udvikler sig hele tiden, og har i dag mange tilfredse klienter, der gerne vender tilbage igen. Blandt andet kan det nævnes, at klinikken har klienter fra Norge og Færøerne, der altid får en god behandling når de besøger Svendborg eller Sydfyn.

Kropsstudiets palet af behandlingsmuligheder udvides fortløbende. Bibiana Gade har i maj 2012 gennemført et kursus i hovedbunds- og ansigtsmassage, og i september 2013 blev Bibiana Gade uddannet som zoneterapeut med et godt resultat og klinikken kan nu tilbyde et samlet og godt behandlingsforløb til fornuftige priser. I forbindelse med uddannelsen, er Bibiana Gade efterfølgende blevet medlem af FDZ (Foreningen af Danske Zoneterapeuter), og også blevet RAB-godkendt zoneterapeut-behandler (Registreret Alternativ Behandler). Dermed blev det også én af behandlingsmulighederne hos Kropsstudiet.

I oktober 2014 gennemførte Bibiana Gade kursusforløbet Mørkeberg Muskel Terapi

I februar/marts 2017 gennemførte Bibiana Gade et Auriculoterapi/øreakupunktur-kursus, som nu giver endnu flere muligheder for behandling af dig. Læs mere her

Som ansvarlig massør og zoneterapeut følger Bibiana Gade fortløbende kurser, så klinikken altid er opdateret med den nyeste viden indenfor massage og zoneterapi.

Som klient hos Kropsstudiet er du altid sikret en kompetent behandling.

Bibiana Gade
Bibiana GadeIndehaver af Kropsstudiet
Zoneterapeut, Øreakupunktør
& Fysiurgisk massør
Kropsstudiet Bibiana Gade er medlem af RAB

Relevant uddannelse ift. zoneterapi, øreakupunktur & massage