Fysiurgisk massage

Massage hos Kropsstudiet

Massage hos Kropsstudiet

Hos Kropsstudiet kan du naturligvis vælge fysiurgisk massage som en af behandlingerne.

Vi tager altid en hurtig snak ved starten af din behandlingstid om, hvilket problem du kommer med.

Du har også den mulighed, at du på forhånd kan skrive en lille forklaring når du booker online, så jeg har en fornemmelse for, hvorledes min behandling skal være.

Massage er en fysisk/manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv. Bearbejdelsen af muskler og stimulation af vævet, medvirker til at udrense systemet, fjerne affaldsstoffer, og opnå en større bevægelighed i kroppen og dens led og kroppen får tilført frisk ilt- og næringsholdigt blod.

Massagen medvirker også til øget psykisk- og fysisk velvære, og hurtigere restitution af træt og overbelastet bindevæv samt muskler.

Varigheden på massagebehandling hos Kropsstudiet er alt efter dit behov, og som du selv vælger i Online Booking eller ved henvendelse.

Andet om fysiurgisk massage

Andet om fysiurgisk massage

Der er også en velegnet massage til gravide. Jeg har en briks specielt beregnet til gravide, så du kan ligge på maven. Læs mere om det HER

Samme briks kan med fordel også bruges til brystopererede, da den er formet til at have plads til brystområdet.

Massage kan være nyttigt for personer, der træner hårdt, eller for mennesker med meget ensidigt arbejde. Sidder man for længe i samme stilling, eller har man et fysisk belastende arbejde, kan man opleve, at affaldsstofferne hober sig op, hvilket giver myoser og efterfølgende spændinger.

Her hjælper det at komme til massage hos Kropsstudiet, som er din massør, zoneterapeut og øreakupunktør i Svendborg og på Sydfyn.

Massage hos Kropsstudiet er dejligt livgivende

Priser

Priser

Fysiurgisk massage

kr.33000

Fysiurgisk massage

kr.44000

Fysiurgisk massage

kr.55000

Online Booking fysiurgisk massage

Online Booking fysiurgisk massage

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.