Fysiurgisk massage

Massage hos Kropsstudiet

Massage hos Kropsstudiet

Hos Kropsstudiet kan du vælge at få sportsmassage eller afspændingsmassage.

Om du skal have den ene- eller anden form, tager vi en hurtig snak om ved starten af din behandlingstid. Du har også den mulighed, at du på forhånd kan skrive en lille forklaring når du booker online, så jeg har en fornemmelse for, hvorledes min behandling skal være.

Afspændingsmassage er en blid og rolig massageform, hvor bearbejdelsen af muskler og stimulation af vævet, medvirker til at udrense systemet, fjerne affaldsstoffer, og opnå en større bevægelighed i kroppen og dens led.

Afspændingsmassage er også en meget velegnet massageform til gravide. Jeg HAR en briks specielt beregnet til gravide, så du kan ligge på maven.

Behandlingen kan variere mellem en dyb afspændingsmassage eller en opkvikkende energimassage.

Varigheden på massage hos Kropsstudiet er alt efter dit behov.

Andet om fysiurgisk massage

Andet om fysiurgisk massage

Sportsmassage er en fysisk/manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor jeg bearbejder kroppens bløde væv. Massagen medvirker til forøget psykisk- og fysisk velvære, og hurtigere restitution af træt/slidt bindevæv.

Med grundig dybdegående massage hjælpes kroppen til at udskille affaldsstoffer, og kroppen får tilført friskt ilt- og næringsrigt blod.

Det kan være meget nyttigt for personer, der træner hårdt, eller for mennesker med meget ensidigt arbejde. Sidder man længe i samme stilling, eller har man et fysisk belastende arbejde, kan man opleve, at affaldsstoffer hober sig op, hvilket giver myoser og efterfølgende spændinger.

Her hjælper det at komme til massage hos Kropsstudiet, som er din massør, øreakupunktør og zoneterapeut i Svendborg og på Sydfyn.

Massage hos Kropsstudiet er dejligt livgivende

Priser

Priser

Fysiurgisk massage

kr.31500

Fysiurgisk massage

kr.42000

Fysiurgisk massage

kr.52500

Online Booking fysiurgisk massage

Online Booking fysiurgisk massage

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.