Online Booking

Sommerferien 2024 afholdes i ugerne 28, 31, 32 og 33

Husk et lagen og et håndklæde

Har du et gavekort, som skal benyttes til betaling, kan du gøre følgende:

  • Indtast det 3- eller 5-cifrede NUMMER, der står på gavekortet i ‘Tilføj gavekort’
  • Virker det ikke med nummeret, eller har du det ikke lige ved hånden, skriver du bare ‘Gavekort’ eller ‘GAVEKORT’
  • Trykke på ‘Brug gavekort’ til højre for feltet.

Så kommer det beløb frem, som er til rådighed på gavekortet. Skulle beløbet være større, bruges kun behandlingens pris, og det resterende beløb kan bruges til en senere behandling.

Kropsstudiets online booking er nem at bruge.

Start med at vælge mellem Kropsstudiets palet af gode behandlingsmuligheder og tryk herefter på ‘Fortsæt’-knappen.

Nu skal du vælge dato (datoer med tilbageværende tider er ‘high-lighted‘).

Efter at have valgt dato, vil mulige tidspunkter komme frem. Scroll ned indtil du finder det rette tidspunkt. Tryk på det, og tryk derefter på ‘Fortsæt’-knappen.

Informationssiden kræver at du indtaster dine oplysninger.

Indtast:

  1. Fornavn (skal udfyldes)
  2. Efternavne (skal udfyldes)
  3. Email-adresse (skal udfyldes)
  4. Telefonnummer (skal udfyldes)
  5. Andet, som Kropsstudiet bør vide inden behandlingen
  6. Der kan også være andre felter, der skal udfyldes. Alt efter hvilken behandling, det drejer sig om

Tryk på ‘Fortsæt’-knappen.

Er du i forvejen logget ind, så du kan se dine aftaler, vil for- og efternavnet, email-adressen og telefonnummeret være udfyldt, og kan ikke ændres. Skal andre i familien booke, skal du logge af.

Har du et gavekort, som skal benyttes til betaling, skriver du det 3- eller 5-cifrede nummer eller ‘GAVEKORT’ i det nederste felt, og bekræfter det ved at trykke på ‘Brug gavekort’-knappen til højre for feltet. Det samme gør sig gældende, såfremt du har et klippekort.

Trykker du på ‘Færdiggør din booking’-knappen, har du booket en tid til behandling hos Kropsstudiet, og du vil blive ført videre til den sidste side i din booking.

På den sidste side bliver du (sådan set) bare fejret for at have booket en tid, og den giver dig en opsummering af af hvad du har bestilt, og hvilke oplysninger, som du har givet Kropsstudiet. Tryk på ‘Afslut’-knappen, og en bekræftelses-mail vil være i din indbakke (eller måske spam-mappen). I mailen vil der være et link du skal trykke på, så du kan se og ændre dine fremtidige behandlinger.

Herefter bliver du ført videre til en side, hvor du kan logge ind, så du kan se dine fremtidige behandlinger hos Kropsstudiet.

Du kan til enhver tid gå ind på menupunktet ‘Mine aftaler’, hvor du kan ændre eller annullere dine aftaler indtil 24 timer før booket behandlingstid.

Skulle du komme i problemer, er du altid velkommen til at ringe til Kropsstudiet på 21954400 på hverdage indenfor normal ringetid. Tager jeg ikke telefonen, indtaler du bare dit navn og telefonnummer. Så ringer jeg tilbage.

Kropsstudiets regler omkring afbestilling, sletning og udeblivelse er klare.

Du kan selv, eller ved at kontakte Kropsstudiet på telefon 21954400, slette og afbestille en booket tid indtil 24 timer før booket tid.

Ved telefonisk afbestilling med under 24 timer, skal der betales fuld pris, og du vil få tilsendt en faktura til din email.

Ved udeblivelse skal du betale fuld pris, og du vil få tilsendt en faktura til din email.

Grunden til, at der skal betales fuld pris, skyldes at det vil være næsten umulig (og ved udeblivelse helt umulig) at få genbesat tiden til en anden klient på den korte tid.