Zoneterapi

Læs om zoneterapi

Læs om zoneterapi

Under – og på – fødderne findes et fuldstændig kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det oftest sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle på de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organer og muskler til en bedre funktion, og dermed styrke kroppen til selv at søge efter optimal balance.

Hvis man ofte er syg, er ens immunforsvar svagt. Da omkring 70-80% af vort immunforsvar ligger i fordøjelsen, kan et dårligt fordøjelsessystem resultere i ubalancer eller sygdomme, der kommer til udtryk ved forskellige symptomer.

Igennem zoneterapeutens behandling bliver der her søgt efter årsagen til symptomerne.

Zoneterapi giver ret til tilskud for medlemmer af sygeforsikringen “danmark”.

Andet om zoneterapi

Andet om zoneterapi

Behandlingsforløb

Den første behandling er på maximalt 75 minutter og omfatter:
Indledende samtale, behandling og journalskrivning

Årsagerne er vigtigere en symptomerne

Øreakupunktur

Øreakupunktur kan med fordel kombineres med den almindelige zoneterapibehandling for at understøtte selve zoneterapien. Læs mere her

Priser

Zoneterapi

kr.52500

Zoneterapi

kr.52500

Online Booking til zoneterapi

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.