Muskel Terapi

Hvad er Muskel Terapi?

Hvad er Muskel Terapi?

Muskel Terapi er udviklet af Henning Mørkeberg, og er opbygget over kendskab til zoneterapi, herunder de kinesiske diagnosemetoder, meridianlære, 5-elementteori, organ-muskel relationer samt kendskab til muskler, knogler og afhængigheden af nervebanerne (Praxis Vertebralis) og kredsløbet.

‘Praxis Vertebralis’ betyder manipulation af rygsøjlen, og er en stimulation af nerveudspringene ud til de enkelte organer, muskler og hudområder via ryggens zoner på foden.

Muskel Terapi er en kombination af forskellige behandlingsmetoder, hvor det tilstræbes at finde årsagen til en given problematik behandle denne og genoprette balancen.

Muskel terapi-systemet er velegnet til behandling af træthed, smerter og føleforstyrrelser i hele kroppen.

Andet om Muskel Terapi

Andet om Muskel Terapi

Behandlingen er en kombination af “hold på” udspring og hæfte af musklerne for at afslappe dem, blodgennemstrømningen tillader så oprensning og tilfører ny energi, hvorved musklernes funktion genoprettes, og Praxis Vertebralis (nervebanerne), samt organ-muskel relationer og 5-elementteorien fra zoneterapien, som er baseret på de kinesiske diagnosemetoder.

Hermed afslappes muskelfibrene, så blodet kan gennemstrømme musklen og fjerne affaldsstofferne og samtidig afsætte ny energi. Smerterne forsvinder, og musklerne genvinder deres funktion. Hele forløbet foregår med et minimum af smertefornemmelse.

Symptombehandling kan forekomme, men årsagen til skaden/traumaet skal findes hurtigst muligt og behandles, da smerterne har tendens til at vende tilbage.

For at opnå de bedste resultater anvendes også afspændingsteknik og åndedrætsøvelser under behandlingen.

Det sidste om Muskel Terapi

Det sidste om Muskel Terapi

Muskel Terapi er godt mod:

  • Fastlåst hals/nakke
  • Skuldersmerter
  • Tennis- og golfalbue
  • Lændesmerter
  • Iscias
  • Smerter i lår/knæ
  • Stressbelastet krop
  • Fibromyalgi

Muskel Terapi foregår med et minimum af fornemmelse af smerte, og er også mindre belastende for behandleren

Pris

Pris

Muskel Terapi

kr.46000

Online Booking til Muskel Terapi

Online Booking Muskel Terapi

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.