Zoneterapeut, øreakupunktør & fysiurgisk massør Bibiana Gade

Kropsstudiets indehaver – Bibiana Gade – startede som fysiurgisk massør i 2008 og i september 2013 blev Bibiana Gade uddannet som zoneterapeut.

I forbindelse med uddannelsen, er Bibiana Gade efterfølgende blevet medlem af FDZ (Foreningen af Danske Zoneterapeuter), og også blevet RAB-godkendt zoneterapeut-behandler (Registreret Alternativ Behandler).

Kropsstudiets palet af behandlingsmuligheder udvides fortløbende, så klinikken kan tilbyde et samlet og godt behandlingsforløb til fornuftige priser.

Som ansvarlig massør og zoneterapeut følger Bibiana Gade fortløbende kurser, så klinikken altid er opdateret med den nyeste viden indenfor massage og zoneterapi.

Det startede selvfølgelig i det små, og Kropsstudiet udvikler sig hele tiden, og har i dag mange tilfredse klienter, der gerne vender tilbage igen og igen.

Som klient hos Kropsstudiet er du altid sikret en kompetent behandling

Kropsstudiet Bibiana Gade er medlem af RAB

Relevant uddannelse ift. zoneterapi, øreakupunktur & massage

Bestil tid til behandling hos Bibiana

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.