Massage med holdningskorrektion

Vi er alle født med forskellige betingelser, og tit med store lighedstegn med vore forældres kroppe. Ofte står og bevæger vi os som en tro kopi af dem! De betingelser, samt dagligdagens belastninger bringer ofte vores krop ud af balance.

Dårlig holdning belaster mange af os og kan give symptomer, som hovedpine, nakke- og rygsmerter, smerter i arme, skuldre og lænd.

Dårlig kropsholdning belaster mange af os

I forbindelse med en massagebehandling hos Kropsstudiet, er det muligt, at få kikket på ens kropsholdning. Ud fra den kan den rigtige behandling planlægges, og der gives også råd om øvelser.

Når balancen genoprettes forsvinder mange muskulære spændinger, leddene belastes mindre og det generelle helbred forbedres.

Holdningskorrektion består af 60 minutters massage og korrektion ved spejl.

Pris og Online Booking

Holdningskorrektion

kr.40000

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.