Massage OG ligge på maven

Massage under graviditeten er en uovertruffen oplevelse for dig som vordende mor, og kan være en stor fordel for dig og din krop.

Graviditetsbriksen er formet således, at der plads til den voksende mave og giver samtidig god støtte, så svaj i lænden undgås. En enestående mulighed for at ligge på maven.

Når du er gravid ændres din kropsholdning og dermed også belastningen af dine muskler. Her går graviditetsmassagen ind og lindrer og afspænder musklerne,  især i lænd, skuldre og nakke.

Massage giver også øget blodgennemstrømning i vævet, som derved kan afhjælpe hævede hænder og fødder og væskeansamlinger i kroppen.

Husk: De første 3 måneder af din graviditet anbefales det ikke, at du får massage.

Barselsmassage må du heller ikke glemme. Nu bærer du meget rundt på dit nyfødte barn, og kan ofte finde dig selv i ubekvemme og akavede stillinger. Især ved amning. Det kan give mange spændinger. I den forbindelse anbefaler jeg almindelig massage.

Pris

Graviditetsmassage

kr.40000

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver vi dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.Du kan købe gavekortet nu, og få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en dansk anledning/event, hører vi gerne fra dig.