Massage OG ligge på maven

Massage under graviditeten er en uovertruffen oplevelse for dig som vordende mor, og kan være en stor fordel for dig og din krop.

Graviditetsbriksen er formet således, at der plads til den voksende mave og giver samtidig god støtte, så svaj i lænden undgås. En enestående mulighed for at ligge på maven.

Når du er gravid ændres din kropsholdning og dermed også belastningen af dine muskler. Her går graviditetsmassagen ind og lindrer og afspænder musklerne,  især i lænd, skuldre og nakke.

Massage giver også øget blodgennemstrømning i vævet, som derved kan afhjælpe hævede hænder og fødder og væskeansamlinger i kroppen.

Husk: De første 3 måneder af din graviditet anbefales det ikke, at du får massage.

Barselsmassage må du heller ikke glemme. Nu bærer du meget rundt på dit nyfødte barn, og kan ofte finde dig selv i ubekvemme og akavede stillinger. Især ved amning. Det kan give mange spændinger. I den forbindelse anbefaler jeg almindelig massage.

Prisliste

Graviditetsmassage

kr.40000

Få et gavekort tilsendt straks pr. mail, og på det beløb, som du gerne vil give, og få det sendt til modtageren på den dag, som du ønsker. Nemmere kan det ikke være. Alt efter hvor hårdt, du har opsat din mailkonto, kan mailen komme ind som spam.

Køb gavekort her

Prisliste

Graviditetsmassage

40000kr.
  • Husk: Behandlingen kan også være godt at bruge som barselsmassage

Køb email-gavekort her

Synes du, at din gravide veninde eller gravide kone/kæreste skal have et gavekort til graviditetsmassage, kan du købe det her og nu, og få den sendt til modtageren på den dag, som du ønsker.

Alt efter hvordan du har opsat din email-konto, kan mailen komme ind som spam.

Køb et gavekort her