Sportsmassage

Sportsmassage er en fysisk/manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor jeg, primært med hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv. Massagen medvirker til forøget psykisk- og fysisk velvære, og hurtigere restitution af træt/slidt bindevæv.

Med grundig dybdegående massage hjælpes kroppen til at udskille affaldsstoffer, og kroppen får tilført friskt ilt- og næringsrigt blod.

Det kan være meget nyttigt for personer, der træner hårdt, eller for mennesker med meget ensidigt arbejde. Sidder man længe i samme stilling, eller har man et fysisk belastende arbejde, kan man opleve, at affaldsstoffer hober sig op, hvilket giver myoser og efterfølgende spændinger.

Her hjælper det at komme til sportsmassage hos Kropsstudiet, som er din massør, øreakupunktør og zoneterapeut i Svendborg og på Sydfyn.

Hos Kropsstudiet kan triggerpunktsmassage også blive brugt som led i behandlingen. Triggerpunkter er punkter, der ligger i spændte muskler. Punkterne er hypersensitive og meget smertefulde, hvilket også kan forårsage smerter andre steder i kroppen.

Her kan du bestille tid på Kropsstudiets Online Booking 24/7/365

“Massage hos Kropsstudiet er dejligt livgivende”

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en blid og rolig massageform, hvor bearbejdelsen af muskler og stimulation af vævet, medvirker til at udrense systemet, fjerne affaldsstoffer, og opnå en større bevægelighed i kroppen og dens led.

Afspændingsmassage er også en meget velegnet massageform til gravide. Jeg HAR en briks specielt beregnet til gravide, så du kan ligge på maven.

Behandlingen kan variere mellem en dyb afspændingsmassage eller en opkvikkende energimassage.

Varigheden på massage hos Kropsstudiet er alt efter dit behov.

Priser og gavekort

Fysiurgisk massage

kr.30000

Fysiurgisk massage

kr.40000

Fysiurgisk massage

kr.50000

Få et gavekort tilsendt straks pr. mail, og på det beløb, som du gerne vil give, og få det sendt til modtageren på den dag, som du ønsker. Nemmere kan det ikke være. Alt efter hvor hårdt, du har opsat din mailkonto, kan mailen komme ind som spam.

Køb gavekort her

Priser

Massage

3000045 min.

Massage

4000060 min.

Massage

5000075 min.

Køb email-gavekort her

Få et gavekort tilsendt straks på mail, og på det beløb, som du gerne vil give, og få den sendt til modtageren på den dag, som du ønsker.

Nemmere kan det ikke være

Alt efter hvordan du har opsat din email-konto, kan mailen komme ind som spam.

Køb et gavekort her