Zoneterapi - Babyer og børn

Zoneterapi til babyer er en blid behandling af fødderne. Under fødderne er der zoner som repræsenterer hele kroppen. Via disse zoner arbejdes der hovedsageligt på fordøjelsessystemet, ryg og nakke, nervesystemet og luftvejene.

De fleste babyer kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Dog kan der være lidt ømme punkter under fødderne, men zoneterapien tilrettes, så det bliver en god oplevelse for både baby og forældre.

Babyer reagerer forskelligt på behandlingerne. Nogle babyer bliver urolige og skriger lidt, andre får mere energi. Som regel ses træthed og dybere søvn, ændring i farve og konsistens af afføring og urin samt øget tarmfunktion.

De fleste babyer reagerer hurtigt, hvilket i praksis betyder at I som forældre allerede efter 2-4 behandlinger skal kunne konstatere en mærkbar forbedring og effekt.

Denne form for zoneterapi er for børn fra 0 år og til (og med) 15 år.

Baby/børne zoneterapi kan hjælpe på:

  • Kolik
  • Mavekneb
  • Søvnproblemer
  • Forstoppelse
  • Uro – generelt
  • Øreproblemer
  • Og meget, meget mere

Ved baby- eller børnezoneterapi 1. gang, vil jeg ringe dig op, da jeg gerne vil tale med dig om mulighederne INDEN behandling.

Baby-Zoneterapi

kr.25000

Online Booking af baby- & børnezoneterapi

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Gavekort til næsten enhver anledning

Der kan være mange grunde til at give et gavekort fra Kropsstudiet, og nu giver jeg dig mulighed for at personliggøre dit gavekort.

Du kan købe gavekortet nu, og/eller få det sendt ud til modtageren på en bestemt dato, og du kan skrive en personlig hilsen osv. osv. Mulighederne er mange, og mener du, at et gavekort til en anledning/event mangler, hører jeg gerne fra dig.