Privatlivspolitik2018-10-14T12:07:21+00:00

Privatlivspolitik for Kropsstudiets hjemmeside

Hvem er vi?

Webstedsadresse er: http://kropsstudiet.dk

Siden kan tilgås med: kropsstudiet.dk samt med massagesvendborg.dk, massørsvendborg.dk, zoneterapeutsvendborg.dk, zoneterapisvendborg.dk, zoneterapeut.nu, tvedmassage.dk og massagetved.dk.

Dette website ejes af Bibiana Gade, Tvedvej 197, 5700 Svendborg

Databeskyttelsesansvarlig er Bibiana Gade.
Vores daglige databeskyttelsesbehandler er Bibiana Gade.
Kontaktoplysninger findes under menupunktet ‘Kontakt

Når du besøger hjemmesiden lagrer vi data om dig.

  • Vi bruger google analytics til at se trafikken på hjemmesiden
  • Vi bruger data ved salg i Kropsstudiets Webshop
  • Vi bruger SuperSaaS som vores online bookingsystem til Kropsstudiet

Brug af hjemmesiden er generelt helt anonym og der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, medmindre du selv har tilmeldt dig som bruger i bookingsystemet. Der er ingen data der videregives eller sælges til tredjepart.

Data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via google analytic anvendes til, at se hvilke sider der besøges og om du fandt siden via sociale medier eller direkte søgning. Vi kan også se om du fandt siden via din pc, ipad eller telefon. Oplysningerne bruges til at optimere hjemmesiden til de forskellige medier. Vi kan ikke se præcis hvem du er, kun hvordan hjemmesiden besøges.

Data indsamlet via SuperSaaS bookingsystemet. Når du opretter dig som bruger i vores bookingsystem, beder vi om dine kontaktoplysninger: Navn, telefonnummer, adresse og mail. Oplysningerne bruges til at holde styr på, hvor regningen skal sendes hen, såfremt du ikke møder op til en behandling, og hvem der skal kontaktes, hvis der skal spørges ind til en booking.

Data indsamlet via Kropsstudiets Webshop. Når du opretter dig som køber i vores webshop, beder vi om dine kontaktoplysninger: Navn, telefonnummer, adresse og mail. Oplysningerne bruges til at holde styr på, hvor vi eventuelt kan returnere købesummen til, såfremt et køb ikke forløber korrekt, og hvem der skal kontaktes, hvis beløbet skal returneres.

Dataopbevaring og sletning af data

Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysningerne anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

SuperSaaS brugerdata: Når en bruger har været inaktiv i 2 år, slettes brugeren automatisk. Du kan til enhver tid bede om at blive slettet ved henvendelse til Kropsstudiet på klinikken, på telefonnummer 21954400 eller på kontakt@kropsstudiet.dk.

Google analytics data slettes efter 26 uger.

Kategorier af personoplysninger

Vi lagrer og anvender følgende kategorier af personoplysninger:

Almindelige personoplysninger, som f.eks.: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer.

Salg af gavekort i Kropsstudiets Webshop, hvor vi lagrer købers navn og email-adresse, så vi har mulighed for at kunne returnere købesummen, såfremt handlen ikke går ordentlig igennem.

Kilder

Vi har fået dine oplysninger:

  • Fra dig selv, når du har tastet oplysningerne ind i SuperSaaS bookingsystemet
  • Fra køberen af gavekort i Kropsstudiets Webshop
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier, google

Behandlingsgrundlag

Vi er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Vores interesse i at optimere vores hjemmeside
  • For at kunne styre eventuelle fakturaudsendelser
  • For at kunne returnere købesummen af et gavekort, som ikke bliver leveret korrekt

Modtagere

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er Kropsstudiets garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • SuperSaaS til håndtering af booking.
    Det er kun muligt at håndtere egne bookinger via SuperSaaS, idet brugere af systemet ved oprettelse skal verificere oprettelsen via mail.
  • FDZ til håndtering af personfølsomme oplysninger til videreforsendelse.
    FDZ har aftaler med flere sundhedsforsikringer (f.eks. ‘Danmark’), og giver FDZ´s medlemmer mulighed for – via deres hjemmeside – at videregive personfølsomme oplysninger samt udførte behandlinger.

Opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med levering af vores tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. bookingsystem, google maps, videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte Kropsstudiet for at få oplyst, hvilke oplysninger vi ligger inde med om dig. Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan, til enhver tid, bede om at blive slettet ved henvendelse til Kropsstudiet eller på kontakt@kropsstudiet.dk.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til:
Datatilsynet
Borgergade 28,5.
1300 København K.
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Kontaktformularer – Cookies

Kropsstudiet har ingen kontaktformular på hjemmesiden Kropsstudiet.dk, og der kan heller ikke skrives indlæg på hjemmesiden, hvorfor cookies herved heller ikke benyttes.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted via SuperSaaS, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

error: Content is protected !!